Първоначално публикувано от gh0str1d3r
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пали от втория път - винаги :(
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigovПървоначално публикувано от gh0str1d3rпри мен се получава нещо подобно... рядко, но се случва и то само сутрин когато е студена... колата пали, но работи на 400-500 оборота и не поема газта... гася, паля пак и няма проблеми... или изчаквам 1-2 минути и тя сама си заработва... първо мислех че е от дебитомера, смених го и пак го ннаправи... после мислех че е от сондата, смених я и продължава... сега вече не му обръщам внимание, но ако някой има идея от какво може да е, ще съм благодарена, тая мизерия дето я е правила на ранобудничето колица ми я правеще и мойта, но се оказа дебитомер (ама аз първо помпата смених, че по евтина - 400 лева (амаан от майстори ей!!!))
Alfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)
Comment
-
Първоначално публикувано от gh0str1d3rа иначе и аз имам огромно желание да ида до бобо, но просто ми е невъзможно, до 17:30 съм на работа, а той работи до 18-18:30 без събота и неделяFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от gh0str1d3rа иначе и аз имам огромно желание да ида до бобо, но просто ми е невъзможно, до 17:30 съм на работа, а той работи до 18-18:30 без събота и неделяAlfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)
Comment
-
Първоначално публикувано от YonПървоначално публикувано от blablaХвърлиха ми днеска една идея......Имам подозрения, че новия SW на компа бъгва ключа. Колега, ще пробвам идеята с мнимото палене, да видиме дали ще я излъжа тая гад и ще ти кажа как е.
Alfa 145 1.6 TS 16V '99
Toyota Corolla 1.4 VVTi
Comment
-
Първоначално публикувано от gh0str1d3rПървоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от gh0str1d3rа иначе и аз имам огромно желание да ида до бобо, но просто ми е невъзможно, до 17:30 съм на работа, а той работи до 18-18:30 без събота и неделяAlfa 145 1.6 TS 16V '99
Toyota Corolla 1.4 VVTi
Comment
-
Първоначално публикувано от gh0str1d3rПървоначално публикувано от Sergey_gigovПървоначално публикувано от gh0str1d3rпри мен се получава нещо подобно... рядко, но се случва и то само сутрин когато е студена... колата пали, но работи на 400-500 оборота и не поема газта... гася, паля пак и няма проблеми... или изчаквам 1-2 минути и тя сама си заработва... първо мислех че е от дебитомера, смених го и пак го ннаправи... после мислех че е от сондата, смених я и продължава... сега вече не му обръщам внимание, но ако някой има идея от какво може да е, ще съм благодарена, тая мизерия дето я е правила на ранобудничето колица ми я правеще и мойта, но се оказа дебитомер (ама аз първо помпата смених, че по евтина - 400 лева (амаан от майстори ей!!!))
alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Първоначално публикувано от blablaПървоначално публикувано от YonПървоначално публикувано от blablaХвърлиха ми днеска една идея......Имам подозрения, че новия SW на компа бъгва ключа. Колега, ще пробвам идеята с мнимото палене, да видиме дали ще я излъжа тая гад и ще ти кажа как е.
не е софтуера - поптата най вероятноalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigovПървоначално публикувано от blablaПървоначално публикувано от YonПървоначално публикувано от blablaХвърлиха ми днеска една идея......Alfa 145 1.6 TS 16V '99
Toyota Corolla 1.4 VVTi
Comment
-
blabla, и аз имам същия проблем с паленето когато е студена. Пиши какво е станало, като я оправиш, че и тук в Бургас са голяма рядкост читавите майстори. Поне да им казвам какво да правят...
Comment
-
абе от къде да знам не съм майстор - просто предположих че може и помпата да прави чакмаци - то като е смена не ознавача че не може да ги прави - нали ?alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Абе аман от майстори ! Всички са маскари и само кинти чакат. Нещо ми писна вече от всички майстори, та незнам кога ще го оправя тоя проблем, ще карам така за сега (нищо че ме дразни), ако все пак се намери решение, ще ви споделя веднагаAlfa 145 1.6 TS 16V '99
Toyota Corolla 1.4 VVTi
Comment
-
Тази сутрин и на мен ми се случи същото (за първи път). Точно когато оборотите падаха и трябваше да се включи смукача, той не се включи и двигателя изгасна. Втория път нямаше проблеми! blabla ако разрешиш този проблем, моля те сподели от какво е! Благодаря!
Comment
-
ПОМПАТА!!!!
При мен беше същия проблем. Пали винаги от втория път независимо дали е топла или студена!!! нямаше проблем ако я паля до 5-10 мин след като съм я изгасил!!!!! ПОМПАТА се оказа!!!! просто не задържа налягане или нещо такова !!!! смених я с втора употреба за 100 лв и сега всичко е наред!!! Иначе старата си работеше нормално!!!!
Comment
Comment